Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet kapni Sony Ericsson...

Hol lehet kapni Sony Ericsson w960i mobiltelefont?

Figyelt kérdés

És itt most nem az ilyen netes gsmboltra meg hasonlókra gondolok. Media Markt, Electro World, ilyesmikre. (Pannonnál / T-Mobile-nál nem lehet kapni, Vodás telefont nem szeretnék.)

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.

2009. aug. 26. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
hentesnél ha nála épp nincs nézdmeg a péknél hátha XD
2009. aug. 26. 18:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy.
2009. aug. 26. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Tudod volt egy okos ember aki feltalálta a google-t.Azt nem tudom megérteni a sok analfabétán,hogy ha betudott irni ide egy kérdést,akkor miért nem hallott a Google.hu cimről????Amúgy itt van: [link]

[link]

2009. aug. 27. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy kikerested, csak ott van a kérdésemben, hogy direkt nem az ilyen kis noname boltokat keresem! Hanem a nagy áruházakat, ahol még nem láttam ilyet! De azért köszönöm...
2009. aug. 27. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Az analfabétázást meg kikérem magamnak!
2009. aug. 27. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy eladó, kártyafüggetlen. Ha érdekel, írj PÜ-t.
2010. jún. 12. 10:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendes vagy, de azóta már vettem egyet! Még egyszer köszi!
2010. jún. 12. 12:42
 8/8 Razor19000 válasza:
És hol vetted a telefont???
2011. jún. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!