Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone, iTunes?! Bővebben lent!

HJucus kérdése:

IPhone, iTunes?! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az iPhone készülékemmel probléma volt,így szervízbe vittem,azonnali cserés!Most kapok egy újat.A kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnám a már meglévő iTunes-al szinkronizálni az új készüléket?Az előzőről csináltam biztonsági mentést azt valahogy tudom az újjal szinkronizálni?Vagy sehogy se menne és le kell töltenem újra az iTunes-t?Ha jól tudom egy iTunes csak egy készülékkel működik..

2013. jan. 3. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem jól tudod. :) Az iTunes bármennyi készülékkel működik.

Amikor megkapod az új készüléket, rádugod iTunesra ugyan úgy mint a régit és lesz egy olyan lehetőséged, hogy a készülék beállítása egy biztonsági mentésből.

Itt kiválasztod azt amit az előzőről csináltál és voilá, minden ugyan úgy lesz a készüléken mint a régin volt.

2013. jan. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!