Nokia asha 200-ról vélemények?
Az asha sorozat egy tragédia. Néhány fórumon találkoztam vele és csak fikázzák. 300-ast fogtam a kezemben és távol álljon tőlem hogy hasonlót vagyek.
Ha ilyenen gondolkodsz, plusz 2-3-4 ezer forintért sokkal jobb készülékeket kell venni. Ha ragaszkodsz a full qwerty billentyűzethez akkor csak blackberry: 9700 használtan 20ezer kb. 8520-as 15-ért maximum, de azt nem ajánlom
2013. jan. 3. 11:20
2/14 A kérdező kommentje:
de miért rossz kifejtén kicsit bővebben mi a baj vele?tudom elég alap de az nem baj nekem az fontosabb hogy szép legyen és sokáig bírja...van mp5-öm tehát zenét nem ezen hallgatok...nem vagyok facebook mániákus nem akarok telefonról facebookozni sem szóval nekem az a fontos hogy telefonálni és sms-ezni lehessen vele...az a lényeg hogy strapabíró legyen és tetszetős :DDD és nekem tetszik....
3/14 A kérdező kommentje:
ooo és a blackberry persze nekem is tetszik és tudom az sokkal jobb te újonnan nagyon drága használt meg nem kell...
mert elavult az asha op.rendszere, sok fórumon láttam hogy akinek ilyenje van az csak megválni szeretne tőle. Egyszerüen rossz kezelni, tele van hibával ami lehet hogy nem azonnal de 1-2 hónap után jön.
esetleg vaterán keress nokia e72-re az régebbi, de sokkal jobb mindenben és lehet találni olyan állapotban ami szinte új
2013. jan. 3. 13:50
btw én használtan vettem burrymet mert újonnan 3x drágább lett volna. De szerencsém volt mert szinte nem is volt használva
2013. jan. 3. 13:52
6/14 A kérdező kommentje:
nem akarok használt telefont!!!!!!!de már mondtam de úgy látom valaki nem érti meg.....
7/14 A kérdező kommentje:
Egyszerüen rossz kezelni, tele van hibával ami lehet hogy nem azonnal de 1-2 hónap után jön. ????milyen hibával???pl????
8/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy nagy elektronikai zseni szóval kérlek úgy magyarázd el hogy meg is értsem :DDD
csak én válaszoltam neked és csak egy ötlet volt a "használt" telefon spórolás miatt... érdemes körbenézni máshol is mert lehet találni egy-két hetet használt telefont sokszor (én ezt már újnak tartom), nem kell hülyének nézni
egy ismerősömnek nem írja ki hívásoknál a számhoz tartozó nevet a telefonkönyvből, témobil szervizben is járt miatta.
rövid vélemények a telórol:
[link]
állítsd sort by: best rating - re
2013. jan. 3. 16:36
10/14 anonim válasza:
Bocsi, de azért nem írja ki a telefonszámot, mert állítólat a +36-tal kezdődő számokat át kell írni 06-tal kezdődőre. Én ma fogok venni egy ilyet, mert nekem egy Nokia C2-06-osom van, és egy nagy nulla. Ez sem jobb, de legalább nem megy tönkre az érintőképernyője. Arra, meg amire én használnám, arra pont elég. Főként azért, mert dualsim-es. Lehet, h butább, mint az 1 simes, de nekem így is jó. És ha bármi probléma adódna a készülékkel, h nem írja ki a számot, a gugliban utána lehet nézni, h mégis mi a baja. Én is onnan tájékozódom... :)
2013. jan. 4. 10:21
Kapcsolódó kérdések: