Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia asha 200-ról vélemények?

Nokia asha 200-ról vélemények?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 11:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az asha sorozat egy tragédia. Néhány fórumon találkoztam vele és csak fikázzák. 300-ast fogtam a kezemben és távol álljon tőlem hogy hasonlót vagyek.

Ha ilyenen gondolkodsz, plusz 2-3-4 ezer forintért sokkal jobb készülékeket kell venni. Ha ragaszkodsz a full qwerty billentyűzethez akkor csak blackberry: 9700 használtan 20ezer kb. 8520-as 15-ért maximum, de azt nem ajánlom

2013. jan. 3. 11:20
 2/14 A kérdező kommentje:
de miért rossz kifejtén kicsit bővebben mi a baj vele?tudom elég alap de az nem baj nekem az fontosabb hogy szép legyen és sokáig bírja...van mp5-öm tehát zenét nem ezen hallgatok...nem vagyok facebook mániákus nem akarok telefonról facebookozni sem szóval nekem az a fontos hogy telefonálni és sms-ezni lehessen vele...az a lényeg hogy strapabíró legyen és tetszetős :DDD és nekem tetszik....
2013. jan. 3. 12:51
 3/14 A kérdező kommentje:
ooo és a blackberry persze nekem is tetszik és tudom az sokkal jobb te újonnan nagyon drága használt meg nem kell...
2013. jan. 3. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:

mert elavult az asha op.rendszere, sok fórumon láttam hogy akinek ilyenje van az csak megválni szeretne tőle. Egyszerüen rossz kezelni, tele van hibával ami lehet hogy nem azonnal de 1-2 hónap után jön.

esetleg vaterán keress nokia e72-re az régebbi, de sokkal jobb mindenben és lehet találni olyan állapotban ami szinte új

2013. jan. 3. 13:50
 5/14 anonim ***** válasza:
btw én használtan vettem burrymet mert újonnan 3x drágább lett volna. De szerencsém volt mert szinte nem is volt használva
2013. jan. 3. 13:52
 6/14 A kérdező kommentje:
nem akarok használt telefont!!!!!!!de már mondtam de úgy látom valaki nem érti meg.....
2013. jan. 3. 15:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Egyszerüen rossz kezelni, tele van hibával ami lehet hogy nem azonnal de 1-2 hónap után jön. ????milyen hibával???pl????
2013. jan. 3. 15:48
 8/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy nagy elektronikai zseni szóval kérlek úgy magyarázd el hogy meg is értsem :DDD
2013. jan. 3. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:

csak én válaszoltam neked és csak egy ötlet volt a "használt" telefon spórolás miatt... érdemes körbenézni máshol is mert lehet találni egy-két hetet használt telefont sokszor (én ezt már újnak tartom), nem kell hülyének nézni

egy ismerősömnek nem írja ki hívásoknál a számhoz tartozó nevet a telefonkönyvből, témobil szervizben is járt miatta.

rövid vélemények a telórol:

[link]

állítsd sort by: best rating - re

2013. jan. 3. 16:36
 10/14 anonim válasza:
Bocsi, de azért nem írja ki a telefonszámot, mert állítólat a +36-tal kezdődő számokat át kell írni 06-tal kezdődőre. Én ma fogok venni egy ilyet, mert nekem egy Nokia C2-06-osom van, és egy nagy nulla. Ez sem jobb, de legalább nem megy tönkre az érintőképernyője. Arra, meg amire én használnám, arra pont elég. Főként azért, mert dualsim-es. Lehet, h butább, mint az 1 simes, de nekem így is jó. És ha bármi probléma adódna a készülékkel, h nem írja ki a számot, a gugliban utána lehet nézni, h mégis mi a baja. Én is onnan tájékozódom... :)
2013. jan. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!