Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia J vs Sony Xperia U?

Sony Xperia J vs Sony Xperia U?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni? A hardware láthatóan az U-ban erősebb, de az OS adnroid 2.3 rajta, míg az J-n 4.0. U-n lehet az OS-t frissíteni 4.0-ra? Mert akkor az érné meg jobban.
2013. jan. 3. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
U, lehet frissíteni, és elég szépen is viszi:) nekem eddig semmi gondom nem volt vele:) itthon pc companionnal miután megkaptam rögtön frissítettem is:)
2013. jan. 3. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Van U-hoz is 4.0, de itt meg is áll. A J fog kapni 4.1-est is.
2013. jan. 3. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Az U sokkal jobb.

A J nem éri meg az árát.

2013. jan. 3. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Az U-t rendeltem meg. :-)
2013. jan. 3. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél.

Egébként ha jól tudom, a j sem kapja meg a 4.1-et, mivel az u-nál azzal indokolták, hogy nem elég erős a hardver.

2013. jan. 3. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:

De a J megkapja, és az U, Miro, Tipo és Sola nem.

Itt a hivatalos hír!

[link]

2013. jan. 5. 16:36
 7/9 A kérdező kommentje:
De elvileg a hardware miatt nem kapja meg az U, akkor a J, hogy kaphatja meg ?
2013. jan. 6. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert egy frissítést ígér a telefonokra a Sony. Az U még 2.3.7 GB-vel jött ki, frissítették 4.0 ICS-re. Míg a J már 4.0-val jött ki és frissítik 4.1 JB-re. Ezzel én se értek egyet, mert szerintem az U-nak is eleve 4.0-val kellett volna jönnie.
2013. jan. 6. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, bár eléggé furcsállom, hogy a J megkapta a 4.0-t már kezdéshez. Bár biztos lehet nem hivatalosan frissíteni majd.
2013. jan. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!