Miért merül le hamar a telefonom?
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy Samsung Galaxy S Advance típusú készüléket (T-Mobile-nál, újonnan). Első használat előtt töltöttem 14 órát, sőt, jóval többet is annál.
Olyan hamar lemerül, hogy naponta töltenem kell.
De semmi felesleges nem fut rajta, és nem is nyomkodom egész nap.
A hálózat GSM módban van, mobilnet/wifi ki van kapcsolva, ha nem használom. A fényerő is kevesebb, mint a felén van. 0 használatnál is valami nagyon szívja az akksit. De annyira, ha este, lefekvés előtt leveszem töltőről, reggelre is tuti, hogy kb 15%-ot merül.
Ha meg használom (netezek, játszok), akkor meg aztán csak úgy tűnik el a zöld csík az akksi jeléből.
Megnéztem a névjegynél az akkumulátorhasználatot, minden csak pár %-on van, a Kijelző viszont 50%. De hová csökkentsem még? A fényerőt, mint írtam, felére vettem, a képernyő időkorlátja 15 mp, az érintőgomboké pedig 6 mp.
Normális, hogy ennyire gyorsan merül?
Facebookot én telepítettem, de Google Play alapból rajta volt, és azt nem is szívesen törölném.
De megnézem Facebook nélkül, köszi a tippet.
Én úgy tudom, első alkalmakkor jót tesz az akksinak, ha 14 órát van töltve. Formázódik. Nekem ezt eddig minden telefonvásárláskor is elmondták.
Automatikusra azért nem állítottam, mert borzalmasan zavaró volt számomra, hogy folyamatosan változik a fényerő.
Az is nagyon zavaró, ha teljesen le van véve a fényerő.
Nehogy már a szinte tök sötét kijelzőt kelljen bámulnom azért, hogy 1 napot bírjon a telefonom. :( (Ez nem a tipped, nem ellened szól, ne vedd magadra.)
Ez nagyon sz@r, b@asszus, hogy egy okostelefont ki sem lehet használni, mert úgy meg néhány óra alatt lemerül.
Ha meg ki akarok húzni vele egy napot, akkor meg kapcsoljak ki mindent, vegyek mindent a minimumra. :( :(
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!