Melyik okostelefont lehet telefonálásra is használni?
Tudom, kissé prvokatív a kérdés. Az érdekelne, hogy tapasztalataitok szerint mely készülék az, amelynél
-beszéd céljára használva nem jelentkeznek térerő gondok, ott ahol egy "butatelefon" normálisan működik. Legalább akkor lehessen rajta telefonálni, ha GSM-re van állítva a hálózat, de még jobb lenne, ha 3G-n is működne.
-ha az arcom hozzáér az érintőképernyőhöz, akkor nem szakad meg a hívás,
-kényelmesen lehet rajta legalább a számokat bebillentyűzni
-ha meg akarom szakítani a hívást, nem gondolkodik másodperceket mielőtt megteszi.
Jelenleg egy Samsung Galaxy 3-as készülékem van, amely a fenti kívánalmakat nem teljesíti.
Most járt le a hűségideje a Samsungnak, amit nagyon sürgősen le akarok cserélni, de nem szeretnék ismét hasonló csapdába esni.
BlackBerry a fentiekre jó lenne, de azon nem működik a Flash. Nekem viszont éppen azért kellene az okostelefon, hogy időnként egy Flash-es oldalt meg tudjak nézni.
A Flasht kb. el is felejtheted mobilos vonalon, ugyanis egy ideje megszűnt és szép lassan ki is fog kopni.Átvette a helyét a HTML5.
Egyébként az összes mai okosteló eleget tesz a preferenciáidnak.A SG3 meg minden csak nem mai.
Ha olcsón kell jó, és nincsenek nagy igényeid, akkor ajánlom a Sony Xperia Tipo-t, vagy ha egy középkategóriás és jó telefon kell, akkor Xperia U.Bár ez utóbbinak nem bővíthető a belső tárhelye, picivel drágábban a Solának viszont már igen.
Bár ez is mind attól függ, hogy mennyit óhajtasz áldozni egy telefonra a pénztárcád tartalmából.
Nekem a kínai telefonom is teljesíti ezeket az elvárásokat.
Flash-t meg tényleg felejtsd el.
Ritka az olyan, amin hardveres híváskezelő ("ződmegpiros") gombok vannak, de nem példa nélküli.
Közelségérzékelő a legtöbb érintőképernyős telefonban már van. Ez jó arra, hogy ha közel van az arcodhoz, akkor kikapcsolja a kijelzőt, tehát nem nyomkodsz meg rajta semmit.
Konkrét példát majd mond valaki okosabb.
Köszönöm a válaszokat.
A Flash/HTML5 kérdéssel az a gondom, hogy van egy oldal, amit időnként meg kellene néznem, és az Flashben készült. Lehet, hogy egyszer elkészítik HTML5-ben, de most még nem az. Jelenleg az Androidon a Flash remekül működik, de pl a családban lévő BlackBerryn nem megy, és arra nem is lehet telepíteni Flash Playert.
Meg is van...szvsz még sem lesz túl nagy gondod, mert az általam felsorolt telók még mindig és várhatóan továbbra is csak ICS 4.0.x OS-sel fognak futni, ott még lesz flash.
No para.
Nekem a SE Xperia Neo V teljesíti ezeket. Emellett szinte hibátlan a dizájnja (szortver szinten biztos) és elég erős.
A baj csak az, hogy a készülékár 70.000 forint.
Bár én nem tudom megnézni a Flash dokumentumokat (Android 2.3.4) de minden más fut.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Sony Xperia U lett a kiválasztott. Elsőre sokkal használhatóbbnak tűnik, mint a Samsung G3. Ahol a lakásban a Samsung-gal térerő problémák miatt megszakadt a hívás, a Sonyval gond nélkül lehet beszélni. Az érintőképernyő is sokkal kényelmesebb, könnyebb eltalálni a billentyűzeten a karaktereket. Ez a Samsungon nem volt triviális :)
Némi küzdelem után már a Flash is rendben működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!