Honnan lehet letölteni a samsung gt s5230- as telefonra játékokat, témákat stb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 11:54
2/17 anonim válasza:
***** ezt ajánlom mindenkinek! innen gyakorlatilag minden telóra mindent le lehet tölteni!:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/17 anonim válasza:
se a zedgerol se a mobile9 rol ne tolts semmit max kepet s zenet ERRE A MOBILRA...mert a .jar fajlokat nem tamogatja
4/17 anonim válasza:
Ezt megcáfoltam. Nekem jar. fájlt felismerte
5/17 anonim válasza:
akkor lehet enyem hamisitvany v nem tom...de zedgen legtobb demo vagy trial ami idore van
6/17 panka98 válasza:
nem hamisítvány,nem tudom,hol vetted,de vannak olyan forgalmazók,ahol nem "ugyanazt a telefont árulják".Nekem se viszi a .jar fájlokat.:/
7/17 A kérdező kommentje:
összegezve: ez a telefon sz@r
2012. jan. 19. 21:44
8/17 anonim válasza:
nekem is ijen fajta telefonom van de nekem se viszi a jar filt
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem szar nekem is ilyen van multkor találtam 1 mel oldást jegyzetfüzetbe kellett be másolni netrol a játék nevét mellé érni fel tenni telora a játék mellé és már ment is
10/17 Isten Keze válasza:
Nekem még átmásolni se engedi, ráhúzom a mappára és egy X et ír ki , azaz nem lehet átmásolni :(
:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!