Alcatel OT-991 vagy Alcatel OT-810 Glam. Szerintetek melyik érné meg jobban?
Alcatel One Tiuch 810 Glam:
Ez azért tetszik, mert olyan kis aranyos, nőies, meg arra a célra, amire én használnám, jó lenne. De nem tudom, ezen internetezni hogy lehet? Kell hozzá mobilnet, vagy fizetős? Nem nagyon értek hozzá, sajnos.
Alcatel One Touch -991:
Ez is tetszik, viszont több rossz véleményt is hallottam róla. Meg drágább is. Szerintetek?
egyik se..de ha csak ezek jönnek képbe akkor a 991.
DE a HTC Desire C , Xperia Tipo , Huawei Ascend Y200 , ZTE Kis Plus is ennyiért van.
Értem, köszi. :)
De ezekkel mi a baj? Oké, a Glam az nekem is inkább külsőre tetszik, elismerem, hogy nem tud sokat, de egy átlagos felhasználónak jó, nem? :) Meg az utóbbit miért húzzák le annyian?
Tényleg érdekelne, én sajnos nem annyira értek hozzá.
azért húzzák le , mert gyenge a processzor. igaz a Tipoban is 800Mhz de jobban van optimalizálva mint az Alcatelre.
És ráadásul nincs hozzá 4.0-s android és kevés benne a RAM is . Leginkább Tipo , de a HTC sem rossz főleg mert szerintem kicsit nőies :)
A HTC Desire C is nagyon tetszik, azon is erősen gondolkodom, de arra még akkor kellene spórolnom egy darabig. :) Ezek közül a Glam a legolcsóbb, de olyat szeretnék, amit azért nem unok meg gyorsan.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!