Nokia 6303 vagy Lg Kp500 Cookie?
Figyelt kérdés
Mind a két telefont 35.000 ft-ért tudnám megvenni.Szerintetek jó árak?2009. aug. 26. 11:34
1/3 anonim válasza:
Nokia 6303! 35.000ft-ért simán megéri mindkettő!
2/3 anonim válasza:
LG-Érintőképernyő,egyszerű kezelés,Giroszkóp.Nokia-autófocus,fém készülékház,memókártya mellékelve.De szerintem még így is az LG.
3/3 anonim válasza:
Ne az LG-t vedd meg, nekem kp501-esem van, nagyon odavoltam érte! Nagyon vártam hogy megkapjam, rá egy hónapra annyira meguntam, hogy meg egy nokia5300-ra is odaadnam, elore az a hibája volt, hogy ment, es csak egyszer kiirta hogy helyezze be a sim kartyat, pedig bent volt, mostmár 20,000 ft ert lehet iPhone-t kapni, es rendelni 99 dolarert a www.apple.com -rol, ugyhogy ne vegyel lg-t!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!