Iphone 5 vs HTC WP 8x?
Figyelt kérdés
Melyiket válasszam?
Az iphone 5 nagyon bejön viszont drága a wp 8x-nak sok jó tulajdonsága van (live tales vagy mi)viszont arról pedig app-ok gyanánt rosszakat írnak hogy nincs elég meg rossz a felhozatal mindíg le van maradva stb.Melyiket ajánljátok?(INDOKKAL)
2013. jan. 2. 11:33
1/12 anonim válasza:
Az Iphone már kiforrottabb alkalmazások terén, szemben az win 8-as telókkal, amik még csak most kezdenek beindulni ezen a téren. Én hosszútávon a HTC-t ajánlanám. Az Iphone is jó, de árkategóriájában sokkal jobb telókat találsz. A Iphone inkább brand.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2013. jan. 2. 17:34
3/12 anonim válasza:
Iphone 5. Mert megbízható. (ez egy vélemény, szerintem, nem kell lepontozni)
4/12 anonim válasza:
iphone 5, és én is az alkalmazások miatt mondanám.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor eddig Iphone-HTC 2-1 :P köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 4. 20:58
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy mellékesen (nem bántásból) 2 utolsó attól függetlenül hogy iphone a másik telót ismeritek?
2013. jan. 4. 20:59
7/12 anonim válasza:
igen. jó telefon de ha nincs rá alkalmazás amivel használnád mi értelme van egy okostelónak?
8/12 A kérdező kommentje:
Jogos. Köszi :)
2013. jan. 5. 09:38
9/12 anonim válasza:
Még ha nincs is annyi alkalmazás Windows Phonera, szerintem jobban megéri a Windows Phone 8X by HTC... Szerintem multimédiásan, és szoftverileg is jobb mint az Apple terméke.. Semmi problémám sincs az Iphone-val de nekem egyszerűen a WP felé húz a szívem.. Az alkalmazások miatt meg ne aggódj, ami igazán kell, és nem értelmetlen, az már megvan benne, vagy a nagyon közeli jövőben benne lesz. ! :)
10/12 Multigod97 válasza:
Szerintem az iPhone. Lehet azt mondani, hogy az árkategóriában lehet jobb telóket taláni, de ez a hradware-re vontakozik, viszont azt senki nem említi meg, hogy az optimalizáció által, az iPhone mégis gyorsabb és simább. Az AppStoreban 800ezer app van, és az iTunesStore-ban több millió zene, film, sorozat, hangoskönyv, újság, stb. Szóval szerintem az egyértelmű, hogy iPhone, annak ellenére, hogy drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!