Vodafone R205 Zsebwifi és iPad4?
Figyelt kérdés
Most ha pl. van egy Vodafone R205 Zsebwifim akkor arra bárhol bármikor tudok csatlakozni WiFi segítségével?2013. jan. 1. 15:05
1/7 anonim válasza:
Igen,ezt pontosan arra találták ki,hogy bárhol használható legyen(ahol van mobilinternet lefedettség persze)
2/7 A kérdező kommentje:
Értem,akkor gondolom nem kell mobilinternetet fizetni?Csak ezt meg kell veni és bluetooth-on kapcsolódnak aztán Wifi ON és ennyi?
2013. jan. 2. 08:50
3/7 anonim válasza:
Dehogynem kell . Csak a mobilinternet SIM kártya a mifi eszközben van,nem a telefonban.
4/7 A kérdező kommentje:
Édes jó Istenem :D
2013. jan. 2. 09:18
5/7 anonim válasza:
Ez a zseb wifi elvben jó dolog, gyakorlatilag egy kalap végbélszármazék. Akárkivel beszéltem eddig, akinek van, mindenki panaszkodik rá.
6/7 A kérdező kommentje:
:S
2013. jan. 2. 10:45
7/7 anonim válasza:
Nekem van zsebwifim. T-Mobileos és iPhones 4S-el használom, illetve iPad 4-el. 2 gigás net előfizetésem van, 2000 forint havonta 2 éven keresztül és ebben benne van a kis cucc ára is. Számomra tökéletes, sosincs baj vele, olyan, mintha otthoni hálózatra mennék rá. A hatótávolsága nagyjából 10-15 méter, szóval egy elég nagy teremben is jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!