Hogy kell alkalmazásokat tenni a Nokia Lumia 610-re?
Már letöltöttem a Zune nevű alkalmazást és azzal szpen tudom pakolgatni rá a zenéket, képeket és videókat... de alkalmazásokat nem tudom h lehetne rátenni. Ja és ha valaki tudna egy jó honlapot ahol ehez a készülékhez vannak alkalmazások, akkor azokat a válaszokat is várom :)Előre is köszönöm :)
15/F
mondjuk, ha a telefonon keresztül megnyitnád a marketplace nevű alkalmazást, és onnan próbálnál meg letölteni appokat...
Egyébként meg unlock nélkül sehogy sem fogsz tudni külsős appokat telepíteni a telóra...
A számítógépről sehogy nem tudsz rátenni alkalmazást, de a Piactér ott van a telódon, csak intenet kell hozzá.
Elől az egyik kis kocka.
Olyan, mint az Androidon a Play.
Külön fel vannak sorolva a top alkalmazások, de lapozol, és kiírja a kategóriákat, majd kategórián belül is a top, a fizetős, az ingyenes alkalmazásokat.
Kiválasztod, és egyszerűen rányomsz a telepítés gombra.
Van, amelyik app kéri a helymeghatározások engedélyezését, ha nem akarod engedélyezni, nem tudod telepíteni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!