Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet megoldani a...

Hogyan lehet megoldani a Samsung Galaxy Ace telefon SD-kártya hibáját?

Figyelt kérdés
Új telefon, telenor üzletből. Ahogy olvasgatom, másoknál is előjött a következő (típus)hiba: néha, teljesen változó időközönként eltűnnek az SD-kártyára telepített alkalmazások, és hibaüzenetben azt jelzi, hogy "sérült SD-kártya". Megformáztam már, és újratelepítettem formázás után az alkalmazásokat, de sajna ez nem vált be. Ja, és ha kikapcsolom, majd újra be a készüléket, akkor megjavul, és egy darabig megint jó. Mivel van rá garancia, elviszem, ha nem tudom én megoldani - de hátha. Ötletek? Neten még nem találtam rá megoldást.
2012. dec. 31. 14:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve egy helyen olvastam, hogy a kártyaolvasó a hibás (az szerviz), másik ötletként pedig új SD-kártya vásárlását ajánlották, de azt meg feleslegesen nem vennék.
2012. dec. 31. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Előfordulhat,hogy nem "szereti"a telefonod a kártya márkáját.(netán kingston akkor főleg)

Vagyis kipróbálod más kártyával,vagy szerviz ahogy írtad.

2012. dec. 31. 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez hozzá való samsung kártya, ezzel volt
2012. dec. 31. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor a szerviz.
2012. dec. 31. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!