Miért lassabb a samsung galaxy s3 az iphone 5-nél?
#8 A Linux 1 kernel.
Amúgy a 3GS-ről már lemondtak, nem? Úgy tudom, hogy az iOS6-t már nem kapta meg.
Igen. Majdnem sikerült is. Ez szép iromány lett, bár nem tartalmazott újdonságot.. :D
"Android Linux kernelre épül. Fasza, csak éppen a Linux egy szabadon fejlesztett szoftver/OS..."
Mert szerinted mi a pcsát írt?Vagy szövegértési problémáid vannak?
Na, várjál...
Az Android Linux kernelen van, és a Linux kernel Unix alapokon lenne?? Akkor az Unix lenne szar, és az OSX-el bajok lennének. Am az iOS az OSX érintésvezérelt felületét kapta meg.
De javítsatok ki ha hülyeséget tanultam...
"Az Android Linux kernelen van, és a Linux kernel Unix alapokon lenne??"
Én úgy tudom, de nézd meg wikin
"Akkor az Unix lenne szar, és az OSX-el bajok lennének.
Nem szar a Unix se a Linux, ha rendesen van optimalizálva. Az OS X is azért stabilabb meg gyorsabb (Mac-en), mert arra van optimalizálva. Ha kipróbálnád egy más hardverű PC-n sokkal rosszabbul futna mint Mac-en.
Egyébként meg OS X-nél is előfordulhat kernel panic, már többször is volt nekem Mac-en is, Hackintosh-on meg már elég sokszor
"Am az iOS az OSX érintésvezérelt felületét kapta meg."
Ez így igaz, Cocoa-nak hívják, iOS-ben meg Cocoa Touch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!