Mi a különbség az IPadek között, hogy az egyik Wifis másik 3G harmadik meg 4G?
Az előző 2 írásomat felejtsétek el :D
Akkor most melyiket vegyem meg?
IPad 4 WiFi+Cellular 4G vagy IPad 4 Wifi?
ma 15:07
Nem az volt a kérdés, hogy a T-nél működik-e a 4G, hanem az, hogy az "i" cuccok tudják-e használni?
Kérdező:
Biztos fontos a mobilnet? Telóról megosztod és kész. Elég egy cuccon előfizetni. Otthon meg ott van wifi. Sőt a legtöbb helyen van free wifi.
"Nem az volt a kérdés, hogy a T-nél működik-e a 4G, hanem az, hogy az "i" cuccok tudják-e használni"
iPAD 4-es szerintem minden további nélkül:
4G Network
LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - A1459
LTE 700 / 850 / 1800 / 1900 / 2100 - A1460
Problem? :)
Nem akarok pálcát törni a fórumozó felett, de:
" hiaba hogy uj SIM Kartyat szereztem ami bisztossan tudja a 4G-t, akkor sem megy a 4G"
Az ilyen fórmus hozzászólások nem igazán mérvadóak ebben az esetben.
Csak egy apró kérdés, biztos, hogy az adott SIM benne volt a HSSben?
Nekem elhiheted, működik.
Ha óhajtod előkeresem neked a eRRC protokol logokat amit készítettünk, természetesen a bizalmas adatok szűrésével amit iPAD 4-es teszt alatt készítettem.
Problem? Akarsz még vitatkozni...szerintem ne tedd.
Oldal legalján nyissátok le az utolsó kérdést:
Az iPad 4G-vel netezhetek-e a 4G/LTE hálózaton is?
Az iPad 4G az eltérő frekvenciasávok miatt az Egyesült Államok és Kanada területén üzemelő 4G/LTE-hálózatokon használható. Azonban a T-Mobile hálózatán is gyors internetezésre képes a 3G/HSPA hálózaton (HSPA+ és DC-HSDPA).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!