Samsung galaxy S2 (SII) nagyobb akkumulátor?
Sziasztok, van egy samsung galaxy s2 típusú telefonom, és nagyon hamar lemerül az akksija(ha intenzíven használom akkor 6-7 óra mindennel kikapcsolva), a régebbi téglafonomhoz képest nem nagyok hozzászokva.
eBayen van 5fontért 3400 mAh-s aksi amihez hátlapot is adnak. Ha van valakinek ilyenje írna róla 1-2 szót, meddig bírja, milyen vastag mennyire lesz csúnya? :D
Van 2250 mAh-s is amihez ugyanúgy adnak hátlapot, de csak pár mm-el emelkedik meg(egyáltalán nem csúful el).
Nekem a főbb cél, hogy sokáig bírja nagy a különbség a 2250 es és 3500 as között?
Válaszotokat előre is köszönöm! :)
Linkeld már be az oldalakat légyszi,nekem is S2 van érdekelne engem is!
Köszi! :)
Tataboy:
Innen keresgélek:
Magyar boltban néztem ugyan ilyet 9000ft-ért(akciósan!!)
Ittmeg 2-3 ezer ft... és sokhoz adnak külső töltőt, van amelyikhez ceruzát is...
Egyébként nagyon növeli.. :S Habár van 1-2 ignyesebb is.
Utolsó válaszolónak:
Külső aksi nem érdekel, mindenképpen belsőt szeretnék,Ja és köszi az infót, ezt nem tudtam! :)
Köszönöm a válaszokat! De a többi kérdésre is érdekelne (:
Nagyon vigyázz vele, mert ezek nem jobbak, mint ami eredetileg benne van! Nekem is S2-m van, de megpróbálom elviselni, hogy 7órát(ha használom, ha nem) bír ki.
Nem érdemes költeni ilyenre, mert csak a pénz a lényeg a gyártóknak, a minőséggel nem igazán törődnek. :\
Rengeteget olvastam utána ilyeneknek, és amit idáig találtam legjobb árban(3500Ft) és legjobb minőségben az ez:
rengetegen írták különféle fórumokra, hogy ez nagyon jó, és rengeteget növeli az akkumlátor idejét is.(Egyik srácnak 23 napot 16 órát bírt ki, persze mindennel kikapcsolva)
Csak annyit, hogy nem biztonságosak.
Több ismerősöm is ezt állítja és én is hallottam, hogy nem megbízhatóak ezek az akkumlátorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!