Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyan zenelejátszó kellene...

Olyan zenelejátszó kellene Androidra, amivel váltogathatom a zenekönyvtárakat, tudnátok nekem ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Számítógépemen van két mappa zenékkel, rámásoltam a telefonomra mind két mappát, de egybe adja a mappákban található összes zenét. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy váltogathassam a két mappa tartalmát?

Válaszokat előre is köszönöm

2012. dec. 30. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

musicXmatch

Ebben is van ilyen lehetőség.

2012. dec. 30. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

A legtöbb androidos zenelejátszó az id3 tagok alapján csoportosítja a zenéket.

Az id3 tagokat szerkesztheted a PC-n, pl. a xrecode programmal [link] , add files és a Metadata fülön megadhatsz album, elöadó, stílus, albumkép, stb.

A telefonon is szerkesztheted, csak ott macerásabb,

[link]

[link]

Egyszerűbb egy mappa zenelejátszó, Nekem a kedvencem az andLess, kicsi, egyszerű, de jó, és még a flac formátumot is lejátsza

[link]

2012. dec. 30. 15:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Letöltöttem a telefonomra a musicXmatch nevű zenelejátszót, amit az első válaszoló ajánlott. Jónak tűnik a program, csak egy baj van vele, az hogy mikor bemegyek a folder menübe és kiválasztom a mappát és kiválasztok egy zenét azt lejátsza, de másik zenére nem válthatok. Ha rámegyek a következő zene jelre elkezdi a már szóló zenét újból lejátszani. Mi lehet a baj? Beállítást kell állítani? A további válaszokat is köszönöm
2012. dec. 30. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!