Telenor onetouch hiba? Pls HELP!
Figyelt kérdés
Elromlott a telenor onetouchom. Már egy ideje vacak az adatkábel nem mindig érzékeli a telefon. rátettem töltőre de nem töltött otthagytam kb. 20 percre Bekapcsolom a képernyőt home gombbal. kikapcsol. (már le volt merülve nagyon) később feltettem töltőre bejött az android utána fekete kép android fekete kép android... nem vágtam mi ez próbálkoztam gépre tenni aksit kivenni betenni. Olvastam hard resetről de nem működik nyomom a gombokat rezzen 1et
de semmi kapacitív gomb nem világít.Lehet hogy elromlott?
Am szervízbe ilyet javítanak? Mennyi idő alatt?
2012. dec. 30. 14:13
1/4 anonim válasza:
Ugyanezzel a jelenséggel küzdök... Te jutottál valamire??
2/4 anonim válasza:
Sziasztok ugyan ez volt a telefonommal (telenor onetouch ) szervizbe volt 1 hónapot nem bírt ki megint tönkre ment ja és nem a töltő nem is az aksihalt meg hanem vmi a csatlakozónál szóval 5k ba kerül nem éri meg már nem ér anyit maga a telo sem remélem segítettem
3/4 anonim válasza:
Az enyém mint kiderült 1 hét, és 3 féle szarvíz után, panelhibás.. Egy rakat hulladék, csak kidobtam a pénzt az ablakon... Első voltam
4/4 anonim válasza:
hát ja sajna nem éri meg ez a tele ezért mondják hogy szar az alcatel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!