Mikor érkezik az Iphone 4S 8GB-as változata Magyarországra?
...Nem azért mondom, de bármit is linkelsz be, én még sem 3GS-t, sem 4-et nem láttam 8 gigást. Mindkettőböl 16 gigás a legkisebb amit láttam hírdetésekben is, de az embereknél is. Még 3GS-ben sem láttam 8 gigást, pedig az már tényleg egy elég régi darab, és ha lenne találkoznom kellett volna ilyennel...
Amúgy meg nem nagyon értem miért várod? Én 32GB 4S-t vettem 2011 Decemberében, de már megbántam, hogy nem a 64GB-osat vettem. Olyan játékok vannak már, hogy 1GB, 1.2GB, 1.4GB. Ezekből felteszek néhányat amikkel játszom, csinélok mondjuk 100 fotót és 10 videót, felteszek 1-2 filmet és már meg is telt a memoriám, szóval most jól jönne még +32GB. Ha veszek majd 5-öt, vayg 5S-t, akkor tuti csak 64GB-osat veszek, inkább 2-3 hónappal tovább gyüjtök, de megéri és meghálálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!