Lacaboy5555 kérdése:
Nokia lumia 610 menüjében segít valaki?
Figyelt kérdés
Nokia lumia 610-es telefonomon a menü szépen egymás alatt volt. Töltögettem rá alkalmazásokat amíg olyan sok nem lett, míg kiírt minden új kezdőbetűvel rendelkező szó elé egy abc karaktert. Pl: B beállítások c call recorder creativ studio d digtaphone stb. Már töröltem egy csomót de még mindig így írja ki. Hogy tudom beállítani, hogy szépen egymás alá írja, mint régen? beállítások call recorder creative studia dictaphone stb. ?2012. dec. 29. 22:48
1/10 anonim válasza:
Szerintem sehogy, de vannak itt néhányan aki ezt ajánlják orrba-szájba, náluk érdeklődj...
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön be ez a nézet. Tudnál írni pár nevet? Köszi a válaszodat!
2012. dec. 29. 23:11
4/10 anonim válasza:
Ha sok alkalmazás van a telefonon akkor betürend szerint csoportosítja amire ha rákantítasz kitudod választani melyik betűvel kezdődő alkalmazást keresed. Szerintem hasznos. Úgy tudnád beállítani hogy x. mennyiségű alkalmazást letörölsz
5/10 A kérdező kommentje:
Akik ajánlják orrba-szájba.
2012. dec. 29. 23:18
6/10 anonim válasza:
"Úgy tudnád beállítani hogy x. mennyiségű alkalmazást letörölsz"
Én max 1-2 appot törlök 1-2 havonta, bár nem nokia 610...
7/10 A kérdező kommentje:
Már letöröltem sokat de akkor is így írja ki. Szinte csak a gyáriak vannak rajta.
2012. dec. 29. 23:25
8/10 anonim válasza:
Nekem 800-am van, pár dolgot letöltöttem már, de egyelőre még nem ír elé semmilyen betűt.El szoktam olvasni a véleményeket, ha sokan fikázzák, már le sem töltöm feleslegesen. A Viber-t már megszívtam androidon pl. , amint feltettem, feltörte még a Google fiókomat is.
A lányomnak is tönkrevágta a HTC-jét, így ennél már megelégszem a Skype-al.:)
Amúgy minek neked annyi program még rá külön?
Letöltöd, kipróbálod, és ha nem tettszik, törlöd.
A játékokat megy úgyis külön mappába teszi.
9/10 A kérdező kommentje:
nem sokat töltöttem le kb vagy 10-12 db-ot és kiírta a betűket. Sok ilyen alap mint pl: zseblámpa, viber, nso, időkép stb. Ami jó ha van. Mindegy hátha rájövök majd valahogy de ha nem akkor megszokom ezt. :D
2012. dec. 29. 23:48
10/10 anonim válasza:
nekem is pontosan ez a problémám... ha azóta sikerült megoldanod, légyszi írj, hogy hogy csináltad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!