Két hónapos a Blackberrym és az aksija már gyengélkedik, kicserélnék nekem díjmentesen az üzletben ha visszavinném? 1 év garancia van a telefonon.
Szia!
Az akksi lehet szoftver probléma is.
Bár, fél évig az akksi is garis, így szerintem vidd szervízbe, ott frissítik neked, és az akksit is kicserélik, attól a naptól újra 6 hónap a gari rá.
Rossz döntés volt a Curve modell! Nem szívesen kritizálom mert magam is Blackberry tulaj vagyok, de a meztelen igazság, hogy a Curve modell pofátlanul gyenge összeszerelés és arcpirítóan spórolós anyaghasználat mellett készül. Mindenen spórolnak benne. Mivel maga a telefon kb ugyanazt tudja mint a legdrágább Bold modelek az árát így tartják "alacsonyan".
Csak egy példa: A benne használt vezetékek olyan vékonyak, hogy egy erősebb kinetikus hatás (odakoppan valaminek a készülék) képes elszakítani őket.
Ha Blackberry telefont szeretnél nézz egy Bold vagy egy Torch modellt. Ezek minőségiek abban a mezőnyben amiben játszanak. Vagy várj inkább még kb 30 napot és vásárold meg az új BB10 telefonok valamelyikét. Ezeknek legalább nem lesz okuk panaszkodni a mai okostelefonok között sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!