Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini? Segítség!

Samsung Galaxy mini? Segítség!

Figyelt kérdés
Samsung galaxy mini készülékem van, és mindig kiírja h "az üzenetek tára megtelt", és már minden üzenetemet emiatt kitöröltem és akkor is kiírja. De így óránként elküldi nekem ezt, és nagyon idegesít, és üzenetet sem tudok fogadni. Ha valaki tudja miért, és hogyan lehetne megoldani és leírná azt megköszönném :)!

2012. dec. 29. 18:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

sztem se xD

de azért köszi :) kedves vagy, hogy próbáltál segíteni :)

majd megoldom :)

2012. dec. 29. 20:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Magyárzd már el, hogy miért kell a KIES ahhoz, hogy rámásold azt a fájlt ami a linken van...

Te is baxol arra amit írok...

Tényleg ne csináld...

2012. dec. 29. 20:35
 23/27 A kérdező kommentje:
nem cseszek rá, de azt írja abba amit linkeltél h töltsem le a kiest
2012. dec. 29. 21:01
 24/27 anonim ***** válasza:

2.2 van rajta?

Akkor passz...

Másfél éve van rá 2.3, ha eddig baxtál rá, hogy frissítsd...

2012. dec. 29. 21:05
 25/27 A kérdező kommentje:
hát én azt se tom h mi van rajta, v mi a különbség, inkább elviszem a telenorhoz v garanciásan kicseréltetem :D
2012. dec. 29. 22:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Beállításoknál a telefon adatainál gondolom nem írja...
2012. dec. 29. 22:08
 27/27 A kérdező kommentje:

am a telóval van a baj...

mert áttettem a kártyámat, a sim-et meg az SD kártyát egy nokia asha 300-asba, és ott megkaptam az SMS-eket. szval majd megy szervizbe :)

2012. dec. 30. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!