Menyibe kerül a w960i?
Figyelt kérdés
szerintetek jó?2009. aug. 25. 13:39
2/8 anonim válasza:
Sokat tud, de s Sony Ericssonok nem túl megbízhatóak szerintem, nekem 2 SE telefonom volt és mindkettő szoftverhibás lett.
3/8 anonim válasza:
59000Ft ( [link] Sztem nem! Főleg szoftver miatt.
4/8 anonim válasza:
Tudod volt egy okos ember aki feltalálta a google-t.Azt nem tudom megérteni a sok analfabétán,hogy ha betudott irni ide egy kérdést,akkor miért nem hallott a Google.hu cimről????
5/8 A kérdező kommentje:
kébzeld el beirtam de ne adott ki konkrét oldalt
2009. aug. 27. 12:42
7/8 anonim válasza:
az előttem szólónak van igaza, beírod, hogy w960i ér, és kidob egy csomó árösszehasonlító oldalat. pl. argep.hu vagy olcsobbat.hu ott kiválasztod a legolcsóbbat és abból a webshopból rendeled meg.
8/8 anonim válasza:
Én 30000érthirdetem az enyémet minden cuccal + még 1 aksival. Ha érdekel, írj PÜ.-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!