Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni, de...

Telefont szeretnék venni, de egyáltalán nem ismerem a most menő telefonokat. Tudnátok segíteni? 13/L

Figyelt kérdés
Mindenképpen érintőképernyős, androidos telót szeretnék. Az ár nem számít, mert ajándék lesz. Képet is küldjetek ha lehet... köszi
2012. dec. 29. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Így elég nehéz segíteni, mivel érintőképernyős androidos telefonból van körülbelül 200 db, ha mondasz egy árkategóriát úgy többet tudunk segíteni :)

De itt egy weboldal beállítottam neked a keresési adatokat android-ra és érintőképernyőre.

[link]

Itt bal felül ki tudod választani az árkategóriát.

Ha bármi kérdés merülne fel, esetleg konkrét telefonnal kapcsolatban is, akkor kérdezz nyugodtan!

2012. dec. 29. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsi vagy még, elég lesz neked szerintem a Sony Xperia Tipo is, annál drágább telefont nem nagyon ajánlok ilyen fiatalon, úgysem értenél még hozzá annyira, hogy megérje megvenni neked. És ezt most nem bántásból írtam
2012. dec. 29. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét.Szintén a Tipo-t ajánlom.
2012. dec. 29. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyan 30 000- 50 000 Forint ami belefér. Utolsó kettő. Én valóban nem tudnám megfelelően kihasználni, viszont a kérdés magyarázatában említettem, hogy ajándék lesz, méghozzá egy 17 éves hölgynek, aki jól ért a mobiltelefonokhoz, szóval.. És ehhez mit szólnátok? Vélemények, tapasztalatok? [link] Mondjuk az ár, kicsit húzos, viszont szerintem nagyon elegáns. Mit gondoltok?
2012. dec. 29. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Sony Xperia U, ez esetben:) félreértettem egyébként, azt hittem neked lesz ajándék, bocsi
2012. dec. 29. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Kicsit? 121 rugó az nem éppen a 30-50 ezres intervallumba esik.

Egyébként 30-50 között viszont tényleg az U javasolt, feltéve ha elég az említett hölgynek az a cirka 5 GB belső tárhely, ami nem bővíthető tovább.

2012. dec. 29. 19:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz. Még meglátom. De azért köszi a válaszokat, jöhtnek még :)
2012. dec. 30. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérjél Iphone 5-öt. Ja hogy az "ár nem számít" az 30 és 50Ezer FT között van nálad. Akkor írd ki normálisan a kérdést ne it akarj felvágni.
2012. dec. 30. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!