Telefont szeretnék venni, de egyáltalán nem ismerem a most menő telefonokat. Tudnátok segíteni? 13/L
Figyelt kérdés
Mindenképpen érintőképernyős, androidos telót szeretnék. Az ár nem számít, mert ajándék lesz. Képet is küldjetek ha lehet... köszi2012. dec. 29. 09:33
1/8 anonim válasza:
Így elég nehéz segíteni, mivel érintőképernyős androidos telefonból van körülbelül 200 db, ha mondasz egy árkategóriát úgy többet tudunk segíteni :)
De itt egy weboldal beállítottam neked a keresési adatokat android-ra és érintőképernyőre.
Itt bal felül ki tudod választani az árkategóriát.
Ha bármi kérdés merülne fel, esetleg konkrét telefonnal kapcsolatban is, akkor kérdezz nyugodtan!
2/8 anonim válasza:
Kicsi vagy még, elég lesz neked szerintem a Sony Xperia Tipo is, annál drágább telefont nem nagyon ajánlok ilyen fiatalon, úgysem értenél még hozzá annyira, hogy megérje megvenni neked. És ezt most nem bántásból írtam
3/8 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét.Szintén a Tipo-t ajánlom.
4/8 A kérdező kommentje:
Olyan 30 000- 50 000 Forint ami belefér. Utolsó kettő. Én valóban nem tudnám megfelelően kihasználni, viszont a kérdés magyarázatában említettem, hogy ajándék lesz, méghozzá egy 17 éves hölgynek, aki jól ért a mobiltelefonokhoz, szóval.. És ehhez mit szólnátok? Vélemények, tapasztalatok? [link] Mondjuk az ár, kicsit húzos, viszont szerintem nagyon elegáns. Mit gondoltok?
2012. dec. 29. 17:06
5/8 anonim válasza:
Sony Xperia U, ez esetben:) félreértettem egyébként, azt hittem neked lesz ajándék, bocsi
6/8 anonim válasza:
Kicsit? 121 rugó az nem éppen a 30-50 ezres intervallumba esik.
Egyébként 30-50 között viszont tényleg az U javasolt, feltéve ha elég az említett hölgynek az a cirka 5 GB belső tárhely, ami nem bővíthető tovább.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz. Még meglátom. De azért köszi a válaszokat, jöhtnek még :)
2012. dec. 30. 10:40
8/8 anonim válasza:
Kérjél Iphone 5-öt. Ja hogy az "ár nem számít" az 30 és 50Ezer FT között van nálad. Akkor írd ki normálisan a kérdést ne it akarj felvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!