Sony xperia u-ban tárhely maximális kihasználása?
Szia, ez úgy van, hogy összesen 8GB a belső memóriája a telónek, melyből kb. 2-t elvisz maga az Android. A maradékból 2 marad az app-oknak, 4-re pedig azt teszel, amit akarsz, zene, kép etc.
Persze ez csalóka, mert a 8GB az nem annyi, hanem kevesebb, mert igazából MB-okban számolódik ez és úgy átváltva nem jön ki a 8GB-nak megfelelő MB szám. De ez így van a PC vinyóknál, pendrive-nál meg mindennél is. Az 1GB-s memkari is kevesebb, ha a MB-számot nézed.
Amúgy egyben van a 8GB, tehát a te leírásod alapján a 3.98 és az 1.63 is, de az 1.63-ra csak app mehet, a 3.98-ra a saját cuccosod.
2. vagyok, nekem ICS előtt volt rossz a wifi, nekem megjavította a frissítés. Kicsit lomhábban indult ICSvel de már kb ugyanúgy pörög, mint GBen. Ezzel a most kijött újabb frissítéssel pedig egy
kicsivel nekem még jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!