Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Htc Desire C-n jól szól...

A Htc Desire C-n jól szól kihangosítva a zene? Szól úgy mint pl. egy Live with Walkman? Ha nem, akkor jobban szól (hangosabb esetleg tisztább) mint egy xperia mini pro?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 20:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ez igaz :D de az igazi kérdésemre nem kaptam még választ :D ha valaki megmondja,és negatív lesz a zenei résszel kapcsolatos tapasztalata lemondom :D
2012. dec. 28. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Inkább cserélted volna a kijelzőt a Live-on...
2012. dec. 28. 21:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez eszembe sem jutott :/
2012. dec. 28. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább egy másik Live-ot, még használtan is jobb, mint a Desire C.
2012. dec. 28. 21:50
 15/17 kisvuk29 ***** válasza:

Én is inkább vennék használt live-et.

Meg ha független a mini pro egy nyitással annyi mindent meg tudsz vele tenni...

2012. dec. 28. 23:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Független mini pro se kell hozzá, csak rootolás:

Beats Audio Installer:

[link]

2012. dec. 28. 23:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Áh kizárt! :) használt teló szóba sem jöhet :D ha a t-m. még forgalmazná,lehet vennék eggyet de már nincs a kínálatukban :) sem a telenoréban,de mégcsak a vodafonéban sem :D ezeken kívűl 2 hely jöhetne még szóba ahonnan karifüggetlenül rendelnék :D sonymobilewebshop :D innen rendeltem a mini pro-m is :) és még talán a nextel :D de már eggyik sem árulja :/ mind1! a htc-t visszamondom még ma :D am köszi hogy ilyen segítőkész voltál! :) a root-olás nem az én területem :D nem értek én hozzá :)
2012. dec. 29. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!