Androidra van INGYENES navigációs app?
Figyelt kérdés
Keresek egy ingyenesen hazsnálható appot androidra, de sehol sem találok :/
Segítenétek? :)
2012. dec. 28. 18:28
1/11 anonim válasza:
iGO primo...
Ingyenes, mivel amúgy se kapni rá...
2/11 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy úgysem kapni rá?
2012. dec. 28. 18:29
3/11 anonim válasza:
Miért android-ra lehet kapni szerinted?
Próbáld letölteni a maketről vagy a play-ről.
iPhone-ra van az AppStore-ban.
Magyarul, ha akarnád se tudnád megvenni Androidra.
Viszont van rá letölthető pl. torrent oldalakon...
4/11 anonim válasza:
Attól még, hogy nincs fent Marketen attól az még warez
Az IGO gyártója nem engedélyezte, hogy felkerüljön minden telefonra. Csak úgy lehet megkapni, hogy olyan telefont veszel amin rajta van.
5/11 anonim válasza:
Természetesen az iGO nem legális. Bár nekem az van és soha semmire nem cserélném, még fizetősre sem, annyira tetszik. Amúgy nézz csak körül play-en a navigáció/legnépszerűbb ingyenes kategóriákban. Nekem legjobban a NavFree vált be. Angol nyelvű ugyan, de ezt meg lehet még érteni, viszont az iGO-nak a nyomába sem érhet!
6/11 anonim válasza:
Google Maps teljesen jol navigal (persze csak ha nem feltetel, hogy offline legyen).
7/11 anonim válasza:
Én s a Google Mapsot használom, idáig még nem hagyott cserben, viszont nagyon ritkán van rá szükségem.
8/11 anonim válasza:
Google maps nem offline sajnos, mobilnet megléte ajánlott a rendszeres használat esetében, ellentétben az iGO- val!
9/11 A kérdező kommentje:
én olyanra gondolok, amihez nem kellene mobilnet :/
2013. jan. 2. 20:34
10/11 anonim válasza:
Akkor marad az iGO, illetve aa navfree az offline, csak a kereséshez kell neki net. Az iGO- ról tudok adni linket PM-ben, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!