Nem tudom eldönteni?
Sziasztok telefont szeretnék venni én is elöfizetésre de viszont nekem legföképpen játékra kellene!
Nem szeretnék nagyon drága telefont!
T-Mobile-tól szeretnék elöfizetésre vásárolni és ami engem megfogott az az Sony Xperia Tipo a Sony Xperia U és az Alcatel-OT 995 vagy ahogy mondják a bivaly erös processzorú Sony Xperia J?
Más telefonon nem gondolkozok mivel a vodá-nál és a telenor-nál elég drága mulatság lenne elöfizetésre kihozni telefont!
Az Alcatel OT-995-re is sok jót mondanak persze ha már az új 4.0 android van rajta mivel úgy elviszi az új NFS MW-t is elviszi meg a GTA3-at meg a vice city-t meg a Max Payne 3-at
De az Xperia J-re meg azt mondják hogy hiába 1Ghz-es a procija de az nagyon erös és igaz mivel láttam pár videót amiken a legnagyobb játékokon játszik az illetö!
Illetve a Sony Xperia Tipo-ra is sok jót mondanak ha le van frissitve 4.0-s androidra tényleg az is elviszi a nagyobb játékokat?
Na de a fent említett telefonok közül melyiket legérdemesebb megvenni netezésre,játékra illetve fotózásra?
Xperia U...
Többi nem egy kategória...
Mint ahogy írtam is a t-mobile-tól szeretnék felvenni elöfizetésre telefont mivel a vodánál és a telenornál iszonyú drágák az árak!
És véleményt tudnátok mondani?
Én úgy gondolom hogy Xperia U
MALI-400 MP grafikus gyorsító
2magos 1GHz-es processzor:)
és nem is annyira drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!