Milyen iphone klónt vegyek mert gyűjtök egyre?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezek a kínai gyártmányok általában nem a a legjobbak de vannak roppant jó kópiák például hiphone na ilyeneket írjatok.
ui.: kérem kimélni a felhasználói felület attól hogy ne vegyek mert az pénztárcám túl szűk 1 eredeti iphonhoz.
2012. dec. 28. 17:14
11/12 A kérdező kommentje:
minek írtad ki a kérdést?
elöző komment rossz válasz azért mert tudom hogy egyes klónok igen jó minőségüek edig 1 atab5 thasználtam ami 1 samsung note valahány klón és überkoloszálisan meg vagyok elégedve vele és most úgy gondolom hogy kipróbálok 1 ájfon klónt tudom hogy a 80%uk szar de például sopohne vagy más példányok igen jók és nem akartam elbaszni az időt azzal hogy az interneten keresgéljek
2012. dec. 28. 18:56
12/12 anonim válasza:
Jó... Úgy tűnik, hogy neked nagyon gyenge a felfogásod (mondjuk a helyesírásod se valami hűde, de hagyjuk). Most utoljára elmondjuk neked, hogy KLÓN IPHONE-t ne vegyél! A klón note2-d azért jó viszonylag, mert android van rajta. De az iPhone klónodon nem iOS lesz, hanem valami kínai, szar MTK. Androidos klónok egész jók, iPhone klónból egyet se ajánlok... Láttam az ugyanilyen kérdésed is, ha annyira iPhone-t akarsz venni, akkor vegyél egy iPhone 3GS-t. Még viszonylag elfogadható gyorsaságú, és jó állapotúakat találsz a vaterán 40 ezerért. Ha pedig egy jó tanácsot is megfogadsz, vegyél végre egy Xperia U-t. Olyan erős, mint egy iPhone 4, és akkora a kijelzője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!