Az hogy lehet, hogy nagyon erős a wifink, de telefonról nem lehet rá csatlakozni?
Feltételezem, hogy a router ki tudja osztani az IP-t DHCP-vel és nincs MAC address szűrés aktiválva.
Én megpróbálnék módosítani pár paramétert:
- csatornát váltanék(1 és 10 között)
- a/g/n/auto üzemmódokon állítanék
- kikapcsolnám a titkosítást ideiglenesen
- WPA-ról visszavenném WEP-re ideiglenesen
Figyu; én még nem vok 18, és nem értem ezeket a szakkifejezéseket (IP-cím, router, MAC... stb.). Ha kérhetnélek titeket leírnátok úgy is hogy megértsem? Megköszönném. De ha így neten keresztül nem lehet könnyebben elmagyarázni akkor forduljak egy szakemberhez vagy szervízhez.?!
BOCSI, ha goromba voltam!!!
Ha nem vagy biztos a dolgodban, jobb ha hívsz szakembert.
De a router-ben át tudod állítani azt a pár dolgot, amit feljebb írtam pontokba szedve? (Jegyezd meg mi volt a korábbi beállítás, hogy vissza tudd állítani, ha kell.)
Ha szerencséd van, megoldja a problémát. (Az összes tippem azt célozza, hogy a telefonod wifi-je valamelyik beállításra kényes, azaz hibás, amit egy telefon szoftverfrissítés is megoldhat akár, már ha van ilyen frissítés rá..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!