Most tettem fel egy kijelzővédő fóliát a telefonomra, és maradt alatta pár zavaró porszem. Most le tudnám szedni és újrafelhasználni, és ha igen, hogyan?
le kellett volna töröljed előtte.a porszemes fólia mehet a kukába.
azért jó a fólia mert ha összekarcolódik sokkal olcsóbb a cseréje mint egy érintőpanelnek.
#4: de mi az a karc, amitől a fólia megóvja és ami a panelen is tényleg meglátszik?
#5: igen, de nem mindenkinek a te apukád vesz telefont, csak neked.
Off
Hey kérdező 1. vagyok és én is 15 vagyok... És ebben a kategóriában a top válaszolók között vagyok szóval nem kell leszólni a kora miatt :D De egyébként megértelek, mert minden tini csettintésre kap új telefont mèg ha szar iphone-t is de nálunk ez a divat, mert hát ilyen korban a 70%-nak fogalma sincs a technológiáról és megvetetik amit a reklámok alapján csúcs készüléknek ítélnek...
Bevallom nekem Xperia S-em van ami úgyszintén egy drága készülék de azt hozzátenném, hogy én nagyon sokáig nem kaptam semmit és nem is keveset tettem érte.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!