Lehet telefon processzorát húzni? Mert azt hallottam, hogy igen, de nem vagyok benne biztos. De ha lehet, akkor meddig? Tehát az X10 Minimet fel lehetne húzni minimum 600mHZ ról 1000mHz-re? És ez mennyibe fájna nekem?
Legalább ne írtál volna baromságot, első...
Lehet.Root, bootloadernyitás, majd flashelsz egy OC kernelt, ami engedélyezi az overclocking-ot, illetve letöltesz a play-ről egy erre alkalmas appot.
Ez neked kb. semmibe nem kerül, max időbe.Illetve, ha kitéglázod valamelyik folyamat során a telót úgy, hogy a flashtool se hozza vissza, akkor a telefonodba.
Egyébként 800 MHz-ig lehet húzni gond nélkül, viszont teljesen felesleges.
1.Látványosan nem lesz gyorsabb, max a menüben való lapozgatás, és egy-két ilyen apróság igen.Viszont gyorsabban fog merülni az akksi.
2.Alkalmazásokat nem fog gyorsabban futtatni, ahhoz több ram és egy erősebb gpu kellene.
A 2. válaszoló tökéletesen kifejtette.
Seria.hu/forum
ott sok okosságot találsz, mindenféle leírást (többek között cpu húzás, romok, kernelek, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!