Milyen telefont javasoltok?
Figyelt kérdés
Egy közép vagy valami felső kategóriás telefon kellene (androidos).Az ár mindegy de ha lehet akkor ne a legdrágábbak legyenek. Valami gyors,nagy képernyőjű telefont keresek..
Javaslatok?
2012. dec. 27. 14:06
1/13 anonim válasza:
Szereted a kihúzható gombosat vagy csak érintő képernyős legyen?
2/13 A kérdező kommentje:
Jah azt elfelejtette bocsi.. :) Érintőképernyőset (odanyúlósat :P) szeretnék
2012. dec. 27. 14:12
3/13 anonim válasza:
Fúú. Én borzasztóan ajánlom a Sony ericsson xperia live with walkman-t. az egy jó kis telefon. Úgy viszi az angry birds-öt hogy csak na és a zene lejátszója is briliáns! Csak ajánlani tudom:)
4/13 anonim válasza:
De ha unod hogy mindig félrenyomsz akkor a sony ericsson xperia mini pro az újabb verzióját ajánlanám.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nekem sokan azt mondják hogy a Sony Ericssonok nem jók.. De azért menézem.. :) Köszi. :)
2012. dec. 27. 14:16
6/13 A kérdező kommentje:
Esetleg valami Samsungot nemtudtok..? :/
2012. dec. 27. 14:17
7/13 anonim válasza:
Én végülis imádom a sony-kat de ahogy gondolod:)
8/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék a sony-k jók de az ericssonokat nem csipázom.. :)
2012. dec. 27. 14:26
9/13 anonim válasza:
Samsung Galaxy S2.
Samsung Galaxy S advance
Samsung Galaxy S3 mini
Sony Xperia U
Sony Xperia P
Sony Xperia J
ZTE grand x in
10/13 anonim válasza:
Mennyi lenne a max ár?
De amúgy ajánlom az Xperia S, Xperia T, Xperia Ion készülékeket. Ennél olcsóbban Xperia Sola, Xperia U, Xperia P. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!