Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3GS aktiválás és redsnow?

Iphone 3GS aktiválás és redsnow?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja vásároltam egy 3GS-t használtan, tökéletes külső- és belső állapotban. Jailbreakelve volt már akkor, viszont valahogy (nem tudom hogyan) eltűnt róla a Cyndia, ami nem is baj, mert nem tapasztaltam változást rajta. Frissíteni nem tudtam ugye a 6.0.1-re. Kb. most jutottam el odáig, hogy Itunes-on keresztül megpróbáljam frissíteni. Most sem sikerült, viszont kiírta hogy szeretném-e visszaállítani. És szerintem itt rontott el valamit, mert azóta csak annyit csinál a telefon hogy behozza az aktiváláshoz a nyelvet, aztán az országot, a netkapcsolatot, és pár perc múlva kiírja, hogy nem aktiválható. Sok fórumot végigböngésztem, redsnow-al megpróbáltam kiküszöbölni a hibát, fel is rakta, minden hibátlanul működött, de amikor bekapcsolt megint csak a Wifi-ig jutottam. Elméletileg ki kéne hogy írja, hogy nincs sim kártya, hát nekem ezt sem tette meg. Előszőr keresi a hálózatot, majd kiírja, hogy nem tudom aktiválni, mert a kiszolgáló jelenleg nem elérhető. Az Itunes-ban is elkezdi betölteni a telefont, amikor végez, az adatait sem írja ki. Valakinek van valami ötlete, mit tehetnék?

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. dec. 27. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből leszűrve, úgy gondolom, külföldi telefon volt, és most kellene hozzá a függetlenítés.

Nézd meg ezt az oldalt: ifan.hu, ide írd le a problémád, 100%, hogy meg tudod utána csinálni.

2012. dec. 27. 13:42
 2/3 Zoleeyy válasza:
Sikerult e megoldani mert nekem is ez a problemam :(
2013. márc. 14. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
ha tudod milyen függő volt a telefon, vaterán párszáz forintért tudsz venni aktiváló sim-et. Anno én is ott vettem AT&T-et.
2013. márc. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!