Galaxy S Advance kérdések?
Helló!
Karácsonyra vettem egy Galaxy S Advance-t és sok dolgot nem tudok még, pl. a régi nokia telefonomról, hogy tudom a memóriakártyán levő neveket a telefonra másolni?
S Advancera nem találtam Crome-t és esetleg nem lehet valahogy megoldani valamivel?
Érdemes rootolni?
Pontosan nem tudjátok mennyi időt bír ki a telefon alaphasználattal, netezéssel?
És ha játszok rajta valami nagyobb használatú játékkal?
Ha majd lesz rá 4.1 jelly bean szerintetek van értelme rárakni vagy inkább egy kicsit lassabb lenne?
Kösz a válaszokat!
Szia!
Érdemes rátenni, nem lesz lassabb.
Rootolni nem, elvész a gari.:)
Chrome letölthető a Play-ről.
Minden nagy kijelzős okosteló eszi az akksit, ez a hátrányuk, bár az Advance-nek aránylag jó az akksija.
Ha esetleg nem vagy megelégedve vele, van egy 2 hetes Nokia Lumia 800-am, Win mobil, kék színű, még SIM sem volt benne, cserélhetünk.:)
Szinkronizáld a nokiát pl a windows címjegyzékkel utána szinkronizáld a galaxy-t is vele és meg vannak a számok.
Chrome 4.0 op rendszer fölött van hivatalosan.
ez egy portolt verzió 2.3-ra.
Vannak olyan programok amihez amihez kell a root. Ha ilyet használsz akkor rootolj.
Általában 1-2 napot bírnak az ilyen telefonok.
Komolyabb használat mellett 1 nap alatt is vége az akkunak.
Ha lesz rá akkor érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!