Sony xperia solamnak mozog a hátlapja. Már eltelt 3 nap míóta megvettem a Telenortól. Ha visszaviszem kicserélik?
Figyelt kérdés
Eléggé zavaró hogyha megfogom mozog. Eddig azért nem jöttem rá mert karácsonyra kaptam, és már letelt a 3 nap úgy hogy nem használtam. Vigyáztam rá, nem esett még le csak a hátlap bal oldala nem úgy illeszkedik ahogy kéne. Kicserélik a hátlapot ha visszaviszem a papírokat és a jótállási jegyet?2012. dec. 26. 14:22
11/15 anonim válasza:
Detto, ugyan ez van az enyémmel is, csak én tokot használok, azért nem zavar.
Én nem vinném be, de azért megkérdezheted, ha annyira zavar.
12/15 A kérdező kommentje:
Fehér sola-m van, és a fehérnek kicsit műanyagos a hátlapja, a feketének meg olyan mintha lenne rajta egy kis gumi de az nagyon jó állagú. Viszont nekem a fehér tetszik, de ha nem cserélik vagy nem nézik meg, mert ezzel nem tudnak mit tenni akkor ki lehet cserélni egy feketére? Frissítettem az android 4.04-re.
2012. dec. 26. 21:06
13/15 A kérdező kommentje:
Kicserélték.:)
2013. jan. 1. 19:47
14/15 anonim válasza:
Az egész telefont vagy csak a hátlapot?
15/15 A kérdező kommentje:
a hátlapot kértem, hogy cseréljék.
2013. jan. 1. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!