Lehetséges az hogy egy tlefon belső tárhelyét megnagyobbítsák? Vagy hogy valahogy a Play áruházról letöltött dolgokat az sd kártyára mentse ne a belső tárhelyre?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy mini telefonom van :) És nem tudok letölteni semmit mert kevés a tárhelyem. ( 6gb szabad helyem van még sd kártyán)2012. dec. 26. 14:12
21/27 A kérdező kommentje:
itt lennt jobb oldalt kijön a kis ikon hogy bevan dugva de máshol nem jeleníti meg és így nem jó :S
2012. dec. 26. 18:34
22/27 anonim válasza:
Mennyit adtál meg a fat32-nek és mennyit az ext2-nek?
23/27 A kérdező kommentje:
fat32 1.57 ext2 5.71
2012. dec. 26. 18:38
25/27 A kérdező kommentje:
okés xd akkor előlről az egészet megint ??:D
2012. dec. 26. 18:46
26/27 A kérdező kommentje:
megpróbáltam. újra csináltam mindent fordítva tettem így se megy :SS a telóm se reagálrá ha betettem a kártyát a gépse :S
2012. dec. 26. 20:03
27/27 anonim válasza:
Valamit akkor nem jól csinálsz.
Azt a partícionálót használod ami a linken van?
Mini tool partition wizard?
A home változata ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!