Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vissza cserélik? SOS!

Vissza cserélik? SOS!

Figyelt kérdés
Van egy Galaxy mini telefonom, most kaptam karácsonyra, 2 hete lett véve. Nem igazán tetszik ki szeretném cserélni egy másmilyenre, esetleg ráfizetéssel. Nincs baja, még a védőfólia is rajta van. Telenoros vagyok, lehetséges ez?

2012. dec. 26. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Ugyan miért tennék?

2012. dec. 26. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, hogy Telenoros vagy. Meglepő, de sokoan azok. Meg van az esélye, hogy te is Telenoros vagy.

Első kérdésre nem tudom a választ, de szerintem nem, max. nagyon nehezen lehet megtenni.(Ezt csak én gondolom)

2012. dec. 26. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Mire akarod cserélni?
2012. dec. 26. 10:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát azért, mert ráfizetnék, ugyanis az, amit kinéztem 2x (vagy akár 3x) annyiba kerül, így megéri nekik.

Ja és értelemes válaszokat.

2012. dec. 26. 11:04
 5/10 Gugu Gabor ***** válasza:
Az hogy "megéri nekik" relativ hisz a tiéden lehet hogy rajta van a védőfólia viszont nem bontatlan ezt így egy telenoros üzletben macerásabb eladni mint egy használt mobilosnál
2012. dec. 26. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
2 hetes telefonnál nagyon necces (3 naposnál még csak-csak lenne esély). 98%, hogy nem cserélik boltban, de egy próbát megér.
2012. dec. 26. 11:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem fogják kicserélni.
2012. dec. 26. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:

"

Hát azért, mert ráfizetnék, ugyanis az, amit kinéztem 2x (vagy akár 3x) annyiba kerül, így megéri nekik. "

Ne aggódj, nem éri meg nekik.

Hacsak nincs valami rokonod a cégnél magas beosztásban. Pl igazgató vagy ilyemi.

2012. dec. 27. 07:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Így jártál az ajándékkal. Okos ember kitapogatja, milyen ajándéknak örülne az ajándékozott.

Akitől kaptad, azt nyüstöld, hogy neked egy másik telefon kell.

Mert egyik szolgáltató sem fog nemilyetakartam ok miatt cserélni.

Bármit veszel és idővel rájössz, nem jót választottál,nem fogják kicserélni sehol.

Az ilyesmi nem az "add vissza a babaruhát" szint már.

2012. dec. 27. 11:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem cserélték vissza, de legalább nem lopják el:) vettem rá egy jó tokot, igy már nem olyan vészes
2013. jan. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!