Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos mobilon wifihez...

Sztrecskó kérdése:

Androidos mobilon wifihez csatlakozva mely alkalmazások használhatók?

Figyelt kérdés
Most kaptam androidos telefont, és még nem igazán vagyok otthon a használatában. Hol tudok internetre csatlakozni? Ha letöltök pl. egy opera minit akkor az, ha csatlakoztam wifire, automatikusan azt használja? és a google play/gmail/google kereső/böngésző stb.?

2012. dec. 24. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
ha wifire csatlakozol akkor azon megy a net.
2012. dec. 24. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
de minden? úgy értem, van külön email és gmail is, mindkettő a wifit használja? és nincs olyan alkalmazás, amely mindenféleképpen más (fizetős) netet használ?
2012. dec. 24. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Az appok nem foglalkoznak azzal, hogy milyen a net.

Ha van wifi akkor mennek azzal is...

2012. dec. 24. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha WiFi-re csatlakozol, akkor MINDEN azt használja, mert a mobil net nincs bekapcsolva, tehát nem kell tartani az állat nagy számláktól, ha CSAIK a WiFi van bekapcsolva!
2012. dec. 24. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
*CSAK
2012. dec. 24. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!