Ha a mostani telefonom elromlik, akkor én vehetek egy újat egy-összegben kifeztve?
Nos az a helyzet hogy a telefonom ami most van,már több mint egy éves(tavaly novemberben kaptam) ,és akkor előfizetéssel vettük, 2 év hűséggel...
És úgy látszik hogy ez nemsokára feladja a szolgálatot,és el fog romolni ... egyszer már elromlott még az 1 éves garancia lejárta előtt pár nappal,akkor szerencsém volt mert még megcsinálták,de ha most elromlik akkor nem fogják megcsinálni mert lejárt a garancia..
És ha én most szeretnék venni egy új telefont, akkor ha egy-összegben kifizetem az lehetséges, vagy van rá lehetőség?
Igen,mert a garancia 1 év volt, tavaly november 18. óta...
Akkor köszönöm :) mert , én azt hittem hogy nem vehetek új telefont - a 2 éves hűségnyilatkozat miatt ..:)
Mert az eddigi havidíjam 3200 Ft/hó volt
És a telefont is ugyanezzel a havidíjjal szeretném
De most olvasom hogy arra van a hűség hogy nem váltok olcsóbb vagy drágább díjcsomagra ~
Annyi telefont vehetsz amennyit csak ki bírsz fizetni a teljes árán.
A hűség csak arra vonatkozik hogy a lejárat előtt nem kapsz újabb kedvezményes árat a készülékre.
" Na, ácsi... Új szerződést nem fogsz tudni kötni,"
Nem is akart.
Neki telefon kell.
Olvass vissza.
Valóban nem szeretnék új szerződést,csak egy másik telefont,ugyanannál a szolgáltatónál, ugyanazzal a csomaggal.
nem szeretnék másik szerződést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!