Androidos telefonról hogyan lehet törölni alkalmazásokat?
A T-mobile-nál telepítettek rá olyan alakalmazásokat a telefonomra amit egyáltalán nem fogok használni soha és nagyon sok helyet foglalnak. Le akarnám törölni ezeket de nem tudom. (Alcatel OT-991)
Ez hogyan lehetséges?
pf.. b@szottul örülök neki.
na mind1 azért köszi :)
az a telefontól függ. szerintem.
milyen telód van?
ELŐSZÖR IS TÖLDSD LE A SUPERONECLICK PROGIT (WINDOWSRA) AZTÀN CSATLAKOZTASD A GÉPHEZ A TELÓDAT TÖLTŐ MÓDBAN!! ÉS A PROGIBAN NYOMD MEG A ROOT GOMBOT KÉRI MAJD HOGY TÀMOGASD A CÉGET NÉMI PÉNZEL EZT ÉRTELEMSZERŰEN ÚGY CSINÀLD AHOGY AKAROD VIGYÀZZZ! A ROOTOLÀS GARI VESZTÉSSEL JÀR!! A PROGIT AZ XDA RÓL TUDOD LESZEDNI.
ezt 1 másik kérdésből szedtem ki, de én nem mertem belekezdeni mert nem is értek hozzá, meg hát a gari vesztés. szóval csak saját felelősségre csináld!!! ha nem értesz hozzá te se akkor szerintem ne kezdj bele. de ha mindenképp rootolni akarod akkor bízd rá 1 olyan emberre aki csinált már ilyet. :)
sajna én is így jártam, hiába a root, sem törölni, sem áthelyezni nem tudtam (SD kártyára) olyan f..szságokat, mint műsorújság, midnigt bowling, zene, ami "gyári, az nagyon gyári, pedig a telepített programok felét gyalultam volna én is
viszont ha van rootod, akkor a Te általad telepítetteket át tudod rakni SD kártyára, h ne egyen annyi helyet, ez pl egy iGO proginál 20-30-40 meg nem hátrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!