Sony Xperia P vagy ZTE Grand X IN?
"Az a bajotok nektek,h márkafób nagyokosok vagytok, akik el sem tudják képzelni,h a ZTE esetleg letett valami normálisan az asztalra ami veri a két-háromszor drágább übermárkás sz.rokat!"
Nem vagyok maárkafób, de gondolom tudod, miért drágább, pl. az xperia p?
A Kínai állam nem kis pénnzel támogatja a zte-t, alcatelt, huawei-t stb.
Kb. nagy ívben lexarják, hogy akár veszteségesen is adják ezeket...
Nem gond nekik, az állam úgyis támogatja őket.
Ma a gyártóknak nem mellékes...
Gondolom a Sony és a többi is tudná olcsóbban adni a cuccait, ha a Japán kormány is ugyanígy xarna a piacgazdaságra.
Ők nem tehetik meg, a kínaiak meg azt csinálnak amit akarnak.
A ZTE a blade után szintén.
Kiadott egy viszonylag jó hardveres telefont 2010 végén, aztán 1 év múlva kiadta szinte ugyanazt, aztán mindenki elájult tőle...
Amúgy a sima Grand X, jobb, mint a IN.
A kompatibilitási gondok pedig megvannak, főleg játékoknál.
Gameloft játékoknál pl...
Mivel én nem szoktam játszani, ezért nem találkoztam kompatibilitási problémával! Mellesleg meg itt most nem a Grand X vs Grand X IN volt a kérdés, hanem a Grand X IN vs Xperia P!
A távolkeleti gazdaságpolitika meg legyen az ő bajuk! Szerintem a magyar embert csak az érdekli,h a boltban megkívánt terméknek mi van az árcédulájára írva! A többi nem hiszem,h érdekelné az átlag magyart!
Nézd meg a linket! :)
Sokan írják hogy így 2 magos proci meg úgy:) Ne hidj nekik a Zte inteles procija gyorsabb és nagyobb teljesítményt nyújt mint a 2 mag. Egyértelműen ZTE Grand x IN! Ár/értékben sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!