15 évesen vásárolhatok magamnak mobiltelefont?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 11:05
11/17 anonim válasza:
minek kell lepontozni??
én azt mondtam h vettem, akkor lehetett?
hülye faszok
12/17 anonim válasza:
Pannonnál dolgozom. 15 évesen csak feltöltőkártyás sim kártyát vehetsz készülék nélkül. 18 év felett tudsz számlásat vásárolni és készüléket is. Tehát mindent. 14-18ig csak feltöltőkártyás sim kártyát vehet sz
13/17 anonim válasza:
T-mobile-nál Dominósan vehetsz. Vodánál, 18 éves kortól, Pannonnél 16.
14/17 anonim válasza:
13:16os előtted írtam hogy pannonnál dolgozom és készüléket csak 18 éves kortól lehet vásárolni. Jo lenne ha nem okoskodnál!
15/17 anonim válasza:
Most akkor valaki magyarázza el nekem légyszi!
Ha bemegyek egy nem Vodafone, Pannon, T-Mobile szaküzletbe hanem például Tescoba és ott veszek magamnak egy SIM-kártyát akkor személyit sem kérnek?
Ez azért elég furcsa, már csak azért is, mert akkor hogy regisztrálják, hogy kié lett? A visszaélések, mobillal elkövetett bűncselekmények felderíthetetlenné válnak!
Mobilkészüléket szintén lehet venni másutt is, például használt kereskedésekben.
Ott sem kérnek személyit?
Légyszi világosítsatok fel!
Köszi!
16/17 A kérdező kommentje:
az rám is rám férne..:D
2009. aug. 29. 11:48
17/17 anonim válasza:
Ha a tescoban veszel akkor csak a telefont tudod használni. A kártyát a telefonos ügyfélszolgálaton kell aktíváltatni a személyes adatok alapján. Majd az aktíválás utàn be kell menned a mobilszolgáltatóhoz véglegesíteni a kártyát. Tehát itt is csak telefon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!