Miért nem látják be egyesek, hogy a Galaxy ace az már egy elavult telefon?
Öt ok, amiért sokan ezt nem látják be:
1) Samsung (Tudod... MÁRKA!)
2) okostelefon (Sokan azt hiszik, hogy biztos ez is mindent tud!)
3) Ace (Hangzatos név! Biztok Ászok lesznek ők is, ha Ász-t vesznek)
4) Android (Mindenhol erről beszélnek, sok alkalmazás, sok mobilon van rajta, na meg Google)
5) tudatlanság (Hát igen, ez a legfőbb és legnyomósabb ok! Sok ember meg sem tud különböztetni egy okosat a nem okostól... bár sokszor tök mindegy nekik, csak tudja azt, amit ők akarnak!)
:D ti ismeritek egymást a Galaxy Acessel?
Amúgy nem tudom. Az igényeket kielégíti az Ace is, de ezen az áron jobb telefont kapsz sokkal... ennyi. Gondolom aki valamilyen módon birtokol egyet az elvan vele.
A minőségéről már nincsenek jó emlékeim. A családban ahány Samsung telefon volt (Nexustól a kisebbekig) az mind meghibásodott cirka 2-3 hónap alatt. Bár ezek a hibák elég kiskaliberűek, de annál bosszantóbbak voltak.
Nem ismerem, csak előttem tette fel a kérdését és egy másiknál is ajánlotta pár perccel korábban, hogy milyen faxa 40k körül:
A kérdése:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
A válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Az Ace egy ugyanolyan tömegtelefon, mint az S5230-as volt. Bolgod-boldogtalan azt vette, pedig szerintem annyira nem volt jó ár-érték arányban. Mint ahogy az Ace sincs, de a népnek ez kell. Talán a kinézet, talán a Samsung név fogja meg őket.
Engem egyik se, de ez legyen az én "bajom" :D
A galaxy név miatt veszik, meg, hogy hasonlít az s1-re meg az s2-re, nem véletlenül a samsung szinte semmit nem változtatott a kinézetén az évek alatt, mert nem mernek mellé nyúlni.
Szóval 1) mert galaxy 2) mert samsung 3) mert néptelefon, és ha mindenkinek ilyen van, akkor biztos jó 4) a sok hülye nem néz utána, és nem tudja, hogy már két éve is elavultnak számított.
És azt miért nem nézik, hogy 2.5 éves?
Mennyit gyártott a samsung ebből a xarból? Hogy 5 évig is kitartson a készlet és azt még ma is el kell adni?
1, Tudatlanok
2, valami hülye döntés után vettek egy ilyen szart (erre később ők is rájöttek) csak nem látják be ezért inkább dicsérik
Kicsit off: Egyik lány ismerősömnek 2 éves az Ace, ilyet szól, hogy azért vette anno ezt a telefont mert ugyanaz mint az S2 (:DDD) csak a kijelzője más. No komment, jó a Samsung marketingje
Bezzeg a Galaxy Gio negyed ennyire nem sikeres, amikor az a kijelzőn és a kamerán kívül tényleg ugyanaz mint az Ace, olcsóbb is és volt egy időszak amikor kifejezetten jó áron adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!