Nokia Lumia 800?
Szia!
Nekem Lumia 800-am van ,de már kezdem megbánni hogy megvettem,ritkán lefagy,alkalmazásokat néha nem nyit meg,van olyan játék amit csak akkor indit el ha a telefon átváltod más nyelvűre,ha most anyagi helyzetem úgy engedné ,biztosan lecserélném,de ha mégis ezt a telefont választod és segitség kell,nyugodtan irj privit:)
Nekem a kistestvére van a 710-em és sose volt gongom a fagyással, de még megakadni se láttam, pedig 1 éve már megvan lassan és gyűröm rendesen. gyors, mindent megnyit azonnal, ahogy az én akarom.
De, előző, ha veszel pl egy androidosat, akkor azon is lesznek néha fagyások, meg akadások rendesen.
Ilyen anyaghasználattal, kamerával, rendszerrel, egyediséggel, telefont ebben az időszakban, ilyen gyorsaságban a L800 kivételével, meg a L710 kivételével nem kapni.
Egyértelműen nem akadnak a lumiák. És egyértelműen jó telefonok is. :d Én kb 1,5 éve vettem meg a l800-ast egyszer sem akadt. Nem úgy, mint az android. Plusz ha kilépsz egy programból, akkor abból kiléptél, nem fut a háttérben nem szívja feleslegesen az akkut. Nem úgy, mint az android. xd
Folyamatosan változó független árak.
Nokia lumia 610
Nokia lumia 800
Nokia lumia 900
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!