Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fizetős iPhone-alkalmazásaimat...

Fizetős iPhone-alkalmazásaimat át tudom rakni az ismerősöm iPhone-jára is?

Figyelt kérdés
Az iPhone-omon vannak letöltve fizetős alkalmazások is, szóval rendesen ki lettem fizetve. Ha az ismerősöm iPhone-jára bejelentkezem az én Apple ID-mmel, akkor az ő készülékére is le tudom tölteni (csak akkor már ingyenesen) az adott alkalmazásokat?

2012. dec. 22. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, lehet, viszont frissítéseknél kérni fogja 1x, hogy újra jelentkezzen be abba az id-be, ahol az meg lett vásárolva.
2012. dec. 22. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És így nem fogják pl. letiltani az Apple ID-met, hogy két iPhone-on is fent van az általam megvásárolt app, ugye?

2012. dec. 22. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
nem. legalábbis enyémet még nem tiltották le. én is adtam már így "kölcsön" ismerősömnek alkalmazásokat.
2012. dec. 22. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :) Akkor most már nem aggódom miatta.
2012. dec. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!