Új SIM kártyát veszek akkor más lesz a jelszava a
PIN-kódnak a Mobil telefonnak?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy mobil telefont nem dobozostul. És sajnos elveszettem a kódját papír cetlit. Lemerült a mobil telefonom és kikapcsolt úgy érzetem fejből tudom a kódját nem sikerült a helyes kódot beütnöm.
Így Pukk kódot kéri a mobil telefonom. Nem tudom mi tévő legyek félek szívatást kapok az ismerősömtől ez történt meg velem. E-mailben le írtam az esetemet neki.
Nem a telefon kéri a puk kódot hanem a sim. Azt meg csak a szolgáltató adja ki.
2012. dec. 21. 22:46
2/9 A kérdező kommentje:
Hová forduljak vele? Forduljak oda ahol s SIM kártyát veszem?
2012. dec. 21. 22:49
3/9 anonim válasza:
Ha lesz új simed akkor lesz hozzá új pin kódod. A puk kod a régi simedhez kell ami most nem megy.
2012. dec. 21. 22:53
4/9 anonim válasza:
A szolgáltató tudja az eredeti kódokat, de ha nem tudod igazolni, hogy a tiéd a sim, akkor már dobhatod is ki a pitsába.
"félek szívatást kapok az ismerősömtől"
Minek vesződne, szívatod te magadat is eléggé :)
2012. dec. 22. 17:16
5/9 anonim válasza:
Ha beszéltél akitöl kaptad várjál biztos segiteni fog de nem adj uram rögtön és a pin kodod meglehet válltoztatni és a pin 2 is a telefonba és akkor az lesz amit te adsz meg ezt mikor megkaptad miért nem állitotátok be ?
2012. dec. 23. 10:32
6/9 anonim válasza:
Bemész a szolgáltatóhoz és megcsinálják neked. Van, ahol fizetni kell érte, van ahol ingyenes. Nekem eddig 2x megcsinálták ingyenes 3 perc alatt. (családtagok simeit)
2012. dec. 23. 16:06
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocs, első olvasatra nem tűnt fel, hogy a telefon ajándék, így azért nagyon bonyolult a helyzet!
Gondolom, papírod nincs arról, hogy a teló már a te tulajdonod és a szolgáltatónál is az ismerősöd szerepel, ezért neked semmilyen intézkedési jogosultságod nincs.
Írnia kellene az ismerősödnek egy ajándékozási szerződést és azt bevinni a szolgáltatóhoz, hogy a sim-et (és a telefont, ha az is szolgáltatótól van) vezessék át a te nevedre.
2012. dec. 23. 16:35
8/9 anonim válasza:
Vagy vennie egy új kártyát.
2012. dec. 23. 16:36
9/9 anonim válasza:
7 es válaszadó Mielöt megirtad volna a 6 választ olvastad volna el ajándék volt a telefon a 7 válaszod már értrelmes hogy akitől kapta írasa az ajándékozoz nevére a telefont mert mig nincs a nevén nemfognak segiteni neki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!