Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem küld értesítést az...

Miért nem küld értesítést az Iphone-om pl Facebook?

Figyelt kérdés

szeretném ezt a funkciót beállítani de a beállítás menüben semmi opció rá mindent megpróbáltam de semmi egy ideig küldte a jelzéseket utána kijelentkeztem pár óra múlva újra be és azóta semmi.

kérem valaki érthetően írja le mi a teendő

köszönöm szép napot

2012. dec. 20. 01:14
 1/3 reptoid ***** válasza:

Beállítások, értesítések. Kiválasztod az alkalmazást, bekapcsolod, hogy ott legyen az értesítési központban. Utána válaszd ki vagy a szalaghirdetést vagy a jelzéseket. Alatta pedig amit még kedved tartja.

A facebook egy külön műfaj, az épp aktuális verziótól függ, jön-e értesítés. Mert kb csak arról akkor jön, ha kedvében tartja a facebook.

De a facebookon belül is nézz szét a baloldali menü alján, az account settingsben majd a notificationsben. Pipáld be, amit szeretnél. A csoportoknál megint tudod külön szabályozni.

2012. dec. 20. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, még az este megoldottam a problémát.. értesítésekbe nem volt benne a facebook nem tudom miért..1x letöröltem+telepítettem ismét nem volt benne.. megcsináltam még egyszer utána sikerült benne volt az értesítésekbe és ahogy leírtad pontosan úgy megcsináltam azóta jó minden! köszönöm még 1x
2012. dec. 20. 16:03
 3/3 anonim válasza:
Ugyanez a gondom Samsung Galaxy S6 Edge telefonon, kérem segítsetek!!!
2017. jún. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!