Szerintetek nagyon elavult már az Android 2.3? Nagy baj, ha egy telefonon ezt nem lehet frissíteni 4. 0-ra?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 21:54
1/11 anonim válasza:
Ha neked nem hiányzik miért lenne baj.
2/11 anonim válasza:
Hú, még van olyan telefon amin 2.3 fut?
Vidd be a múzeumba. Már évszázadok óta kihaltnak vélték.
3/11 anonim válasza:
előző+1
ha neked nem kell, akkor nem baj
4/11 anonim válasza:
nem #2 hanem az elsőnek szólt a +1:D
5/11 anonim válasza:
Dehogy baj. ICS-ben nincs semmi egetverő újdonság.
6/11 anonim válasza:
Globális átlagban még mindig a 2.3.x fut a droidos telók legnagyobb hányadán.
7/11 anonim válasza:
Egész pontosan a 50.8%-án. Az ICS meg 27.5%-on.
És ha megnézed, 13.4%-on a Gingerbreadnál is régebbi fut.
8/11 Mikey1988 válasza:
Én egy Android 2.2-es mobil boldog tulajdonosa vagyok, vagyis nem zavar engemet az, hogy régi már rajta az OS. :)
9/11 Alex Fly válasza:
Jelenleg -mint írták is- a GB az elterjedtebb. És főleg az olcsóbb kategóriában még nagyon sokáig az lesz a sztenderd.
Ha mindenáron ICS-re vágysz, akkor biztosan találsz megfelelő főzött ROMot a készülékedre: az én telefonomra gyárilag csak Froyot adtak ki, ez azonban nem zavar abban, hogy JB-t használjak rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!