T-Mobile mobilnet? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Mozaik S csomagom van ami 500MB netet foglal magába. E mellé vehetek +1000Ft-ért +1GB adatforgalmat. (Net&Roll 1GB)
Azt viszont sehol nem írják, hogy ezt az opciót nekem havonta aktiválni kell amikor elfogy az 500MB vagy egyszer megrendelem és amíg le nem mondom addig jön rá havonta a 1GB. Meg azt sem, hogy ezt a pénzt a telefonról szedik le vagy majd csekken küldik.
Előre is köszi!
#internet #Xperia #Sony #T-Mobile #adatforgalom #mobilinternet #mozaik #Xperia S #Net&Roll #Mozaik S
2012. dec. 19. 18:43
1/3 anonim válasza:
Én vodás vagyok, de nekem is van pluszban netem. Nálam havonta vonják telefonról, és nem kell újra aktiválnom, csak lemondani, ha szeretném.
3/3 Nadetényleg válasza:
Ha elfogy az 500MB, rendelhetsz egy +1GB-os forgalombővítőt, amit abban a hónapban felhasználhatsz. Az 1GB pluszt csak abban a hónapban számlázzák, amelyikben megrendeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!